Mythic Championship Londen - Thomas aan de top

Originele publicatie op: https://untap.nl/mythic-championship-londen-thomas-aan-de-top/

Dit weekend is er veel Magic in Londen. De hoofdstad van onze westerburen is het toneel van het tweede Mythic Championship van 2019. Nieuw is dat dit championship wordt gehouden tijdens een MagicFest! Dat betekent dat er gelijktijdig een Grand Prix wordt georganiseerd. Het formaat van het Mythic Championship is War of the Spark Draft…

Jan van der Vegt en Martijn van der Vaart behaalden óók de zondag van de GP, door in de tweede flight 18 punten te behalen.

Jan van der Vegt verloor helaas een win & in voor top 8, maar de twee Nederlanders die 7-0 gingen in hun flights op de eerste dag haalden beiden de top 8! Beide kwalificeerden zich daarmee sowieso voor Mythic Championship IV in Barcelona!

Tristan Lebon verloor helaas de 8e finale van Alexandre Habert. Tristan won naast zijn invite $1.250,-

Diezelfde Alexandre Habert kwam later Daan Pruijt tegen in de finale!

De heren besluiten de finale te splitten voor $7.500,- per persoon en te spelen voor de beker. Helaas krijgt Daan flink wat Planeswalker geweld om zijn oren en wordt hij de runner-up van het toernooi.

Een geweldige prestatie! Gefeliciteerd heren!

©Untap.nl - Untap.nl is unofficial Fan Content permitted under the Fan Content Policy. Not approved/endorsed by Wizards. Portions of the materials used are property of Wizards of the Coast. ©Wizards of the Coast LLC.